ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

PayPal (σύντομα διαθέσιμη)
Online στιγμιαία μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα Paypal.com

Αντικαταβολή
Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,50, αποτελεί τρόπο πληρωμής και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά.

Ε-Banking
Εύκολα, γρήγορα και ασφαλή μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω ηλεκτρονικών πληρωμών E-Banking στην παρακάτω τράπεζα, αναγράφοντας ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας.

Alpha Bank - GR 5701404570457002002002463

Κατάθεση σε Τράπεζα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της sevenblossoms.com δέχεται πληρωμές μέσω κατάθεσης στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της. Ο αγοραστής θα πρέπει να πραγματοποιήσει κατάθεση όλου του ποσού της αξίας των προϊόντων καθώς και το εξόδων αποστολής και αντικαταβολής .

Alpha Bank - GR 5701404570457002002002463

Καταθέστε τα χρήματα στον λογαριασμό, αναγράφοντας ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, και στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο sales@sevenblossoms.com ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελία σας.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

- Όλες οι συναλλαγές στην ιστοτοποθεσία sevenblossoms.com γίνονται σε Ευρώ.

- Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για περιοχές εκτός Ελλάδας.


Το sevenblossoms.com διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.