ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Κάρτα  - μέσω μιας από τις παγκοσμίως κορυφαίες πλατφόρμες επεξεργασίας πληρωμών STRIPE.

H Stripe είναι ένας επεξεργαστής πιστωτικών καρτών, επομένως όλες οι οικονομικές πληροφορίες που πληκτρολογείτε (εισάγετε) δεν περνούν από την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα στοιχεία της τράπεζάς σας είναι ασφαλή.

Η Stripe είναι ένας πάροχος υπηρεσιών PCI Level 1 που έχει τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας επεξεργασίας πληρωμών.

2. PayPal

3. Αντικαταβολή

Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,50€.

αποτελεί τρόπο πληρωμής και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά.

δεν είναι διαθέσιμη για περιοχές εκτός Ελλάδας.

4. Ε-Banking

Εύκολα, γρήγορα και ασφαλή μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω ηλεκτρονικών πληρωμών E-Banking στην παρακάτω τράπεζα, αναγράφοντας ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας.

Alpha Bank - GR 5701404570457002002002463

5. Κατάθεση σε Τράπεζα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της sevenblossoms.com δέχεται πληρωμές μέσω κατάθεσης στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της. Ο αγοραστής θα πρέπει να πραγματοποιήσει κατάθεση όλου του ποσού της αξίας των προϊόντων καθώς και το εξόδων αποστολής και αντικαταβολής .

Alpha Bank - GR 5701404570457002002002463

Καταθέστε τα χρήματα στον λογαριασμό, αναγράφοντας ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, και στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο sales@sevenblossoms.com ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελία σας.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

- Όλες οι συναλλαγές στην ιστοτοποθεσία sevenblossoms.com γίνονται σε Ευρώ.

- Το sevenblossoms.com διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.