ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ

δωρεάν υπηρεσία


1). ΕΠΙΛΕΞΤΕ την κάρτα

2). ΠΕΙΤΕ μας τι να γράψουμε

3). ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ στον παραλήπτη αντί για εσάς


Αγόραστε την από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και θα ταχυδρομηθεί κατευθείαν στο άτομο για το οποίο προορίζεται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Μέσω του Ελληνικού ταχυδρομείου, με Ελληνικά γραμματόσημα.
Αναμφίβολα το 2020 είναι ορόσημο για τις ανθρώπινες σχέσεις. Κλειστήκαμε στον εαυτό μας, δείχνοντας τα συναισθήματά και την ευαισθησία μας, μόνο μέσω της μετάδοσής τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Περισσότερο από ποτέ, νιώθουμε την ανάγκη να ανοίκουμε σε κοινοτήτες όπου οι διαφορετικές αναρτήσεις, από δημοσιεύσεις θλίψης έως ελπίδας, μας στηρίζουν ψυχολογικά και μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε την τρέχουσα ημέρα. Έχουμε γίνει μια κοινωνία τόσο ψηφιακά κλειστή και τόσο σωματικά απομακρυσμένη.

Αν και είμαστε ευγνώμονες στις τεχνολογίες για την δυνατότητα να μας κρατάνε συνδεδεμένους όλους μαζί, η ανθρώπινη φύση μας πάντα θα θέλει μια προσωπική σωματική χειρονομία (επαφή) φροντίδας και προσοχής, γιατί επιθυμούμε να μας δείξουν με ιδιαίτερο τρόπο ότι είμαστε σημαντικοί.

Για αιώνες τώρα ο παραδοσιακός τρόπος είναι η αποστολή μίας κάρτας. Την τελευταία δεκαετία όμως, με την γρήγορη ανάπτυξη του ιντερνέτ, υπήρχε η ανησυχία ότι σύντομα οι χάρτινες ευχετήριες κάρτες θα εξαλειφθούν από τις ψηφιακές. Η μεγάλη έκπληξη ήταν ότι όχι μόνο δεν εξαφανίστηκαν αλλά άκμασαν, καθώς δεν συνέβη τίποτα. Τελικά η χάρτινη κάρτα αποδείχθηκε πως δεν μπορεί να αντικατασταθεί με ψηφιακό μήνυμα. Γιατί; Επειδή για να μας αγγίξει κάτι πραγματικά στις καρδιές, πρέπει να το κρατήσουμε στα χέρια μας. Μια κάρτα, μια χάρτινη κάρτα, προκαλεί βαθύτερα συναισθήματα, δημιουργεί μακροχρόνιες αναμνήσεις και παραμένει για πάντα, παρά μια ψηφιακή.

Πώς να στείλετε ευχετήρια κάρτα μέσα σε αυτές τις ταραχώδεις εποχές που αντιμετωπίζουμε συνεχώς από το 2020 με όλους αυτούς τους επαρνερχόμενους lockdowns;

Βρήκαμε τη λύση!

Με τη νέα μας υπηρεσία «Σας φέρνουμε κοντά», η κάρτα σας πηγαίνει κατευθείαν στο άτομο για το οποίο προορίζεται. Επιλέξτε την κάρτα, πείτε μας τι να γράψουμε σε αυτήν και θα την στείλουμε στον παραλήπτη αντί για εσάς. Λίγα κλικ από την άνεση του υπολογιστή σας ίσον χαρά, χαμόγελο και ευγνωμοσύνη.

Συγχαρητήρια για γενέθλια, επιστολή αγάπης, φιλίας ή έστω και λίγες ευγενικές λέξεις όπως "Γεια! Μόνο να σου πω πως σε σκέφτομαι" και εμείς θα παραδώσουμε το μήνυμά σας.ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 • Η υπηρεσία ισχύει για όλες τις κάρτες εκτός από αυτές της σειράς "Violet Label"
 • Το κείμενο πρέπει να είναι γραμμένο με Λατινικά, Κυριλλικά ή Ελληνικά γράμματα.
 • Κανένα μήνυμα με προσβλητικές λέξεις δεν θα σταλθεί και η πληρωμή δεν επιστρέφεται.
 • Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τη σχέση μεταξύ των αποστολέα - παραλήπτη.


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ σχετικά με την υπηρεσία «Σας φέρνουμε κοντά»:

 • Πόσο κοστίζει συνολικά;

3,70 € (η κάρτα) + 2,00 € (τα γραμματόσημα) + 0,00 € (υπηρεσία) = 5,70 € (σύνολο)

 • Πώς να παραγγείλω την υπηρεσία;
 1. Επιλέξτε την κάρτα και κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη στο καλάθι" για να προχωρήσετε στην πληρωμή.
 2. Συμπληρώστε τα δεδομένα σας
 3. Επιλέξτε ως μέθοδο αποστολής "Σας φέρνουμε κοντά"
 4. Επιλέξτε οποιονδήποτε από τους τρόπους πληρωμής, εκτός από το "Αντικαταβολή " (είναι ταχυδρομική κάρτα ;)
 5. Συμπληρώστε το πλαίσιο «Πρόσθετες πληροφορίες» - το κείμενο που θέλετε να γραφτεί στην κάρτα και τη διεύθυνση του παραλήπτη.

Αυτό είναι. Απλό. Μετά την αποστολή της κάρτας από εμάς, θα λάβετε ένα μήνυμα ειδοποίησης.

 • Το κείμενο θα γράφεται με το χέρι;

Ναι, όλα θα είναι γραμμένα με χέρι - το κειμένο του μήνυμάτος σας μέσα στην κάρτα και τα σχετικά δεδομένα στο φάκελο.

 • Εάν δεν θέλω η διεύθυνσή μου να βρίσκεται στο φάκελο;

Η πολιτική μας ακολουθέι τον γενικό κανόνα αποστολής επιστολής που επιβάλει να είναι γραμμένες και τις δυο διευθύνσεις - του αποστολέα και του παραλήπτη.

 • Σε ποιές χώρες στέλνετε;

Σε όλο τον κόσμο.

 • Πώς στέλνετε τις κάρτες;

Στα πλαίσια της παραδοσιακής δράσης της ενέργειας, οι κάρτες αποστέλλονται μέσω των ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία), A 'Priority Mail, με ελληνικά γραμματόσημα (πόσο cool να λάβεις κάτι τέτοιο!)

 • Πότε θα παραληφθεί;

Θα ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την υποβολή της, αλλά ο χρόνος παραλαβής της κάρτας εξαρτάται από τις σχετικές ταχυδρομικές υπηρεσίες (τοπικές και διεθνείς). Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα ΕΛΤΑ, συνήθως παραδίδεται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της κατάθεσης.

Ωστόσο, λόγω των παγκόσμιων περιορισμών COVID, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις αποστολές (για περισσότερες λεπτομέριες, μπορείτε να πληροφορηθείτε από τα σχετικά τοπικά ταχυδρομεία).

 • Τι γίνεται αν μια κάρτα χαθεί και δεν ληφθεί καθόλου;

Σε περίπτωση που η κάρτα δεν παραδοθεί εντός ενός μηνός από την παραγγελία της, επικοινωνήστε μαζί μας και θα στείλουμε άλλη μία δωρεάν. Εμείς καλύπτουμε όλο το κόστος.

 • Μπορώ να παραγγείλω μόνο την κάρτα χωρίς την υπηρεσία "Σας φέρνουμε κοντά";

Φυσικά! Σε αυτήν την περίπτωση ακολουθήστε τη συνήθη διαδικασία για την αγορά ενός προϊόντος και όχι αυτή που αναφέρεται παραπάνω.

 • Τι γίνεται αν θέλω, για παράδειγμα, να αγοράσω δύο κάρτες, αλλά να στείλω μόνο την μία μέσω της υπηρεσίας "Σας φέρνουμε κοντά";

Δυστυχώς, προς το παρόν δεν είναι δυνατό. Πρέπει να κάνετε αυτές τις αγορές ξεχωριστά.