Ιδέες Τοποθέτησης & Συνδυασμών Πόστερ


Τα πόστερ (οι αφίσες) είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφραστείτε μέσω της τέχνης και του σχεδίου. Είτε κρεμάσετε μόνο μια αφίσα είτε τακτοποιήσετε μερικές σε σύνθεση, και στις δύο περιπτώσεις θα εμπλουτίσουν την εσωτερική σας διακόσμηση και θα ζωντανέψουν τον χώρο σας.

Σας παραθέτουμε μερικές απλές επαγγελματικές συμβουλές για τη δημιουργία συνθέσεων, που μπορεί να σας βοηθήσουν, αλλά μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε και να ακολουθήσετε το δικό σας γούστο για να τις συνθέσετε όπως σας αρέσει.• Χρησιμοποιήστε παρόμοια χρωματική παλέτα - με αυτό το τρόπο θα δώσετε ένα αρμονικό σημείο εστίασης στα μάτια και θα προσθέτεσετε οπτικό ενδιαφέρον στον χώρο.

• Χρησιμοποιήστε εικόνες που ανήκουν στην ίδια συλλογή - οι θεματικές συσχετίσεις συνήθως δίνουν πιο εναρμονισμένη εντύπωση και το συνολικό αποτέλεσμα θα δημιουργήσει ένα ισχυρότερο στυλ.

• Μπορείτε να τοποθετήσετε τα πόστερ δίπλα-δίπλα, κάθετα, οριζόντια ή σε γωνία, ελαφρώς κλιμακωτά, συμμετρικά ή ασύμμετρα - τόσες πολλές επιλογές ανάλογα με τον χώρο και το μέγεθός τους. Να είστε δημιουργικοί!

• Βάλτε τα σε κορνίζες ή απλά κολλήστε τα απευθείας στον τοίχο χρησιμοποιώντας ταινία διπλής όψης.

• Χρησιμοποιήστε πολύχρωμες πινέζες για ένα πιο χαρούμενο pop-up στυλ και μοντέρνα εμφάνιση.