ΠΑΣΧΑ

η πιο χαριτωμένη γιορτή στο ημερολόγιο


Το Πάσχα πρωτίστως έχει να κάνει με τα νέα ξεκινήματα. Είτε το γιορτάζετε ως μια αρχαία παγανιστική ανοιξιάτικη τελετή, είτε σύμφωνα με τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις, το Πάσχα είναι μια γιορτή ελπίδας, αναγένησης και ανανέωσης. «Το Πάσχα εκφράζει την ομορφιά, τη σπάνια ομορφιά της νέας ζωής.» (Σ.Δ. Γκόρντον)

Είναι επίσης γιορτή της ειρήνης, της αγάπης και της οικογένειας. Με πολύ ανοιξιάτικο κέφι , νόστιμο φαγητό και άφθονη σοκολάτα, το Πάσχα είναι πάντα μια υπέροχη ευκαιρία να συναντηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ωραίες στιγμές μαζί ... Αλλά εάν δεν μπορείτε να είστε παρόντες/παρούσες στο πάρτι, πάντα υπάρχει η δυνατότητα να συμμετέχετε στέλνοντας τις ευχές σας.


Πασχαλινό Δέντρο

Ευχετήρια κάρτα από την σειρά Premium Classic: Αναδιπλούμενη κάρτα σε minimal σχεδιασμό, με ένα δέντρο «ανθισμένο» από διακοσμημένα αυγά. Το Πάσχα είναι η γιορτή του ήλιου και της άνοιξης, γιορτή για να μοιραστούμε το δώρο της ζωής, της αγάπης και της χαράς. Υπάρχει μια παλιά παράδοση σε ορισμένες χώρες, όπως η Γεωργία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Σερβία, όπου φίλοι και μέλη της οικογένειας τσουγκρίζουν αυγά μεταξύ τους. Το αυγό που δεν έχει σπάσει, πιστεύεται ότι φέρνει στον ιδιοκτήτη του καλή τύχη. Μακάρι φέτος αυτή η όμορφη γιορτή να φέρει καλή τύχη σε όλους! Μεγέθους 13x13 εκ., τυπωμένη σε λευκό χαρτί 300gsm με λεπτή ανάγλυφη υφή. Ο φάκελος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή μαζί με μία διαφανής αυτοκόλλητη στρογγυλή ετικέτα, που δίνει μια κομψή επιλογή για το κλείσιμό του και την ευκαιρία για αποστολή μέσω ταχυδρομείου. Η ευχετήρια κάρτα είναι από την σειρά «Πάσχα».

3,70 €

Πασχαλινό Λαγουδάκι

Ευχετήρια κάρτα από την σειρά Premium Classic: Αναδιπλούμενη κάρτα σε minimal σχεδιασμό, με ένα λαγουδάκι που προσγειώνεται σε ένα λιβάδι γεμάτο από όμορφα βαμμένα αυγά για να φέρει αγάπη, φιλιά και Πασχαλινές ευχές ... Ακολουθήστε λοιπόν το λαγουδάκι, γιατί έρχεται από έναν ουρανό γεμάτο φως και εκτός από αυτό, ξέρει πού είναι κρυμμένη και η σοκολάτα. Καλό Πάσχα! Μεγέθους 13x13 εκ., τυπωμένη σε λευκό χαρτί 300gsm με λεπτή ανάγλυφη υφή. Ο φάκελος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή μαζί με μία διαφανής αυτοκόλλητη στρογγυλή ετικέτα, που δίνει μια κομψή επιλογή για το κλείσιμό του και την ευκαιρία για αποστολή μέσω ταχυδρομείου. Η ευχετήρια κάρτα είναι από την σειρά «Πάσχα».

3,70 €

Πασχαλινή Ελπίδα

Ευχετήρια κάρτα από την σειρά Premium Classic: Αναδιπλούμενη κάρτα σε minimal σχεδιασμό, με ένα χαριτωμένο παπάκι που αφήνει αυγά πίσω του, ως το πιο φυσικό σύμβολο της γονιμότητας και του πυρήνα από όπου ξεκινά η ζωή, γιατί το μεγαλύτερο δώρο του Πάσχα είναι η ελπίδα Μεγέθους 13x13 εκ., τυπωμένη σε λευκό χαρτί 300gsm με λεπτή ανάγλυφη υφή. Ο φάκελος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή μαζί με μία διαφανής αυτοκόλλητη στρογγυλή ετικέτα, που δίνει μια κομψή επιλογή για το κλείσιμό του και την ευκαιρία για αποστολή μέσω ταχυδρομείου. Η ευχετήρια κάρτα είναι από την σειρά «Πάσχα».

3,70 €


    Αγορά κάρτας με €3.70

    ή

    Αποστολή κάρτας με την υπηρεσία 'Σας φέρνουμε κοντά' με €5.70    ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ - Αγόραστε κάρτα από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και θα ταχυδρομηθεί κατευθείαν στο άτομο για το οποίο προορίζεται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Μέσω του Ελληνικού ταχυδρομείου, με Ελληνικά γραμματόσημα.