Κάρτα «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» + δωρεάν υπηρεσία «ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ»

Κάρτα «Σαντορίνη» - από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Θα την στείλουμε αντί για εσάς. Μέσω του ελληνικού ταχυδρομείου, με Ελληνικά γραμματόσημα

Σαντορίνη

Σας λείπουν τα ελληνικά νησιά; Ειδικά η αινιγματική Σαντορίνη;

Εάν την έχετε επισκεφθεί ή σκοπεύατε να το κάνετε, και στις δυο περιπτώσεις σίγουρα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά, τις αναμνήσεις ή τα όνειρά σας.

Λοιπόν, τι θα λέγατε εάν μπορούσατε να συνεχίσετε να αισθάνεστε συνδεδεμένοι με αυτό το μαγικό μέρος ακόμη και από απόσταση;

Η κάρτα μας «Σαντορίνη» δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Και με τη νέα δωρεάν υπηρεσία «Σας φέρνουμε κοντά», φθάνει απευθείας στο άτομο, για το οποίο προορίζεται. Επιλέξτε την κάρτα, πείτε μας τι να γράψουμε σε αυτήν και θα την στείλουμε στον παραλήπτη αντί για εσάς. Μέσω του ελληνικού ταχυδρομείου, με Ελληνικά γραμματόσημα!

Μεγέθους 13x13 εκ., τυπωμένη σε λευκό χαρτί 300 gsm με λεπτή ανάγλυφη υφή.


3,70 €


Θυμηθείτε πολύτιμες στιγμές από το παρελθόν, αστείες ιστορίες που μοιραστήκατε μαζί σε πάρτι γενεθλίων ή γαμήλιες γιορτές, την απόλαυση ενώ δοκιμάζατε τα μοναδικά τοπικά κρασιά και φαγητά, τα σούρουπα ατενίζοντας μαγευτικά ηλιοβασιλέματα ή τα εντυπωσιακά απόκοσμα ​​τοπία ... ή να εκφράσετε τις επιθυμίες σας να περάσετε εκεί το επόμενο καλοκαίρι για να ζήσετε αυτή την αξέχαστη εμπειρία.

Η Σαντορίνη δεν είναι απλώς ένα σημείο στο χάρτη. Είναι ένα σπάνιο μέρος στην Γη, όπου η φύση και οι αρχαίοι πολιτισμοί δημιούργησαν μια μαγεία που αντηχεί εδώ και αιώνες και μας μαγνητίζει εώς σήμερα.

«Όλοι έχουμε τις χρονομηχανές μας, έτσι δεν είναι; Εκείνες που μας πάνε πίσω είναι οι αναμνήσεις, εκείνες που μας φέρνουν μπροστά, είναι τα όνειρα.» ... και αυτές που μας κάνουν να εκτιμούμε το σήμερα, είναι οι κάρτες μας (παραθέτοντας τα λόγια του H.G.Wells)


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 • Το κείμενο του μηνυμάτος πρέπει να είναι με Λατινικόυς, Κυριλλικούς ή Ελληνικούς χαρακτήρες.
 • Λάβετε υπόψη ότι στην πίσω όψη της κάρτας θα γραφτεί η διεύθυνση του παραλήπτη, επομένως το κείμενο του μηνυμάτος πρέπει να είναι πολύ σύντομο για να χωρέσει. Για αυτό και άλλωστε δεν δημιουργήθηκαν και οι ταχυδρομικές κάρτες;
 • Καμία κάρτα με προσβλητικές λέξεις δεν θα σταλθεί και η πληρωμή δεν επιστρέφεται.
 • Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τη σχέση μεταξύ των αποστολέα - παραλήπτη.


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:


 • Σε ποιές χώρες στέλνετε;

Σε όλο τον κόσμο

 • Πώς στέλνετε τις κάρτες;

Στα πλαίσια της παραδοσιακής δράσης της ενέργειας, οι κάρτες αποστέλλονται μέσω των ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία), A 'Priority Mail, με ελληνικά γραμματόσημα (πόσο cool να λάβεις κάτι τέτοιο!)

 • Πόσο κοστίζει συνολικά;

3,70 € (η κάρτα) + 2,00 € (τα γραμματόσημα) + 0,00 € (υπηρεσία) = 5,70 € (σύνολο)

 • Το κείμενο θα γράφεται με το χέρι;

Ναι, θα είναι γραμμένο με χέρι στην κάρτα από εμάς.

 • Πώς να παραγγείλω την υπηρεσία;

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη στο καλάθι" για να προχωρήσετε στην πληρωμή.
 2. Συμπληρώστε τα δεδομένα σας
 3. Επιλέξτε ως μέθοδο αποστολής "Σας φέρνουμε κοντά"
 4. Επιλέξτε οποιονδήποτε από τους τρόπους πληρωμής, εκτός από το "Αντικαταβολή " (είναι ταχυδρομική κάρτα ;)
 5. Συμπληρώστε το πλαίσιο «Πρόσθετες πληροφορίες» - το κείμενο που θέλετε να γραφτεί στην κάρτα και τη διεύθυνση του παραλήπτη.

Αυτό είναι. Απλό. Μετά την αποστολή της κάρτας από εμάς, θα λάβετε ένα μήνυμα ειδοποίησης.

 • Πότε θα παραληφθεί;

Θα ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την υποβολή της, αλλά ο χρόνος παραλαβής της κάρτας εξαρτάται από τις σχετικές ταχυδρομικές υπηρεσίες (τοπικές και διεθνείς). Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα ΕΛΤΑ, συνήθως παραδίδεται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της κατάθεσης.

Ωστόσο, λόγω των παγκόσμιων περιορισμών COVID, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις αποστολές(για περισσότερες λεπτομέριες, μπορείτε να πληροφορηθείτε από τα σχετικά τοπικά ταχυδρομεία).

 • Τι γίνεται αν μια κάρτα χαθεί και δεν ληφθεί καθόλου;

Σε περίπτωση που η κάρτα δεν παραδοθεί εντός ενός μηνός από την παραγγελία της, επικοινωνήστε μαζί μας και θα στείλουμε άλλη μία δωρεάν. Εμείς καλύπτουμε όλο το κόστος.

 • Μπορώ να παραγγείλω μόνο την κάρτα χωρίς την υπηρεσία "Σας φέρνουμε κοντά";

Φυσικά! Σε αυτήν την περίπτωση ακολουθήστε τη συνήθη διαδικασία για την αγορά ενός προϊόντος και όχι αυτή που αναφέρεται παραπάνω.

 • Τι γίνεται αν θέλω να αγοράσω άλλα προϊόντα μαζί με την υπηρεσία "Σας φέρνουμε κοντά";

Δυστυχώς, προς το παρόν δεν είναι δυνατό. Πρέπει να κάνετε αυτές τις αγορές ξεχωριστά.