Πασχαλινό Δέντρο

Αποστολή με 'Σας Φέρνουμς Κοντα'

Ευχετήρια κάρτα από την σειρά Premium Classic:

Αναδιπλούμενη κάρτα σε minimal σχεδιασμό, με ένα δέντρο «ανθισμένο» από διακοσμημένα αυγά.

Το Πάσχα είναι η γιορτή του ήλιου και της άνοιξης, γιορτή για να μοιραστούμε το δώρο της ζωής, της αγάπης και της χαράς.

Υπάρχει μια παλιά παράδοση σε ορισμένες χώρες, όπως η Γεωργία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Σερβία, όπου φίλοι και μέλη της οικογένειας τσουγκρίζουν αυγά μεταξύ τους. Το αυγό που δεν έχει σπάσει, πιστεύεται ότι φέρνει στον ιδιοκτήτη του καλή τύχη. Μακάρι φέτος αυτή η όμορφη γιορτή να φέρει καλή τύχη σε όλους!

Μεγέθους 13x13 εκ., τυπωμένη σε λευκό χαρτί 300gsm με λεπτή ανάγλυφη υφή.

Ο φάκελος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή μαζί με μία διαφανής αυτοκόλλητη στρογγυλή ετικέτα, που δίνει μια κομψή επιλογή για το κλείσιμό του και την ευκαιρία για αποστολή μέσω ταχυδρομείου.

Η ευχετήρια κάρτα είναι από την σειρά «Πάσχα».


3,70 €


ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ με άλλες κάρτες από την σειρά ΠΑΣΧΑ


Πασχαλινό Δέντρο

Ευχετήρια κάρτα από την σειρά Premium Classic: Αναδιπλούμενη κάρτα σε minimal σχεδιασμό, με ένα δέντρο «ανθισμένο» από διακοσμημένα αυγά. Το Πάσχα είναι η γιορτή του ήλιου και της άνοιξης, γιορτή για να μοιραστούμε το δώρο της ζωής, της αγάπης και της χαράς. Υπάρχει μια παλιά παράδοση σε ορισμένες χώρες, όπως η Γεωργία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Σερβία, όπου φίλοι και μέλη της οικογένειας τσουγκρίζουν αυγά μεταξύ τους. Το αυγό που δεν έχει σπάσει, πιστεύεται ότι φέρνει στον ιδιοκτήτη του καλή τύχη. Μακάρι φέτος αυτή η όμορφη γιορτή να φέρει καλή τύχη σε όλους! Μεγέθους 13x13 εκ., τυπωμένη σε λευκό χαρτί 300gsm με λεπτή ανάγλυφη υφή. Ο φάκελος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή μαζί με μία διαφανής αυτοκόλλητη στρογγυλή ετικέτα, που δίνει μια κομψή επιλογή για το κλείσιμό του και την ευκαιρία για αποστολή μέσω ταχυδρομείου. Η ευχετήρια κάρτα είναι από την σειρά «Πάσχα».

3,70 €

Πασχαλινό Λαγουδάκι

Ευχετήρια κάρτα από την σειρά Premium Classic: Αναδιπλούμενη κάρτα σε minimal σχεδιασμό, με ένα λαγουδάκι που προσγειώνεται σε ένα λιβάδι γεμάτο από όμορφα βαμμένα αυγά για να φέρει αγάπη, φιλιά και Πασχαλινές ευχές ... Ακολουθήστε λοιπόν το λαγουδάκι, γιατί έρχεται από έναν ουρανό γεμάτο φως και εκτός από αυτό, ξέρει πού είναι κρυμμένη και η σοκολάτα. Καλό Πάσχα! Μεγέθους 13x13 εκ., τυπωμένη σε λευκό χαρτί 300gsm με λεπτή ανάγλυφη υφή. Ο φάκελος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή μαζί με μία διαφανής αυτοκόλλητη στρογγυλή ετικέτα, που δίνει μια κομψή επιλογή για το κλείσιμό του και την ευκαιρία για αποστολή μέσω ταχυδρομείου. Η ευχετήρια κάρτα είναι από την σειρά «Πάσχα».

3,70 €

Πασχαλινή Ελπίδα

Ευχετήρια κάρτα από την σειρά Premium Classic: Αναδιπλούμενη κάρτα σε minimal σχεδιασμό, με ένα χαριτωμένο παπάκι που αφήνει αυγά πίσω του, ως το πιο φυσικό σύμβολο της γονιμότητας και του πυρήνα από όπου ξεκινά η ζωή, γιατί το μεγαλύτερο δώρο του Πάσχα είναι η ελπίδα Μεγέθους 13x13 εκ., τυπωμένη σε λευκό χαρτί 300gsm με λεπτή ανάγλυφη υφή. Ο φάκελος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή μαζί με μία διαφανής αυτοκόλλητη στρογγυλή ετικέτα, που δίνει μια κομψή επιλογή για το κλείσιμό του και την ευκαιρία για αποστολή μέσω ταχυδρομείου. Η ευχετήρια κάρτα είναι από την σειρά «Πάσχα».

3,70 €