Η Ερωτική Επιστολή

Εξαντλήθηκε ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ

Ευχετήρια κάρτα από την σειρά Premium Classic:

Αναδιπλούμενη κάρτα σε minimal σχεδιασμό, με ολόκληρο το κείμενο μιας από τις ερωτικές επιστολές του Ludwig van Beethoven, επισημαίνοντας ειδικά επιλεγμένες λέξεις για την ένταση του βάθος των συναισθημάτων.

"Your love made me the happiest. Love me - today - yesterday. Your beloved... Ever thine. Ever mine. Ever ours."

Μεγέθους 13x13 εκ., τυπωμένη σε λευκό χαρτί 300gsm με λεπτή ανάγλυφη υφή.

Ο φάκελος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή μαζί με μία διαφανής αυτοκόλλητη στρογγυλή ετικέτα, που δίνει μια κομψή μορφή για κλείσιμό του και την ευκαιρία για αποστολή μέσω ταχυδρομείου.

Η ευχετήρια κάρτα είναι από την σειρά «Αγάπη»


3,70 €
Please select variants first


O Ludwig van Beethoven (17 Δεκεμβρίου 1770 - 26 Μαρτίου 1827), ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες όλων των εποχών, δεν παντρεύτηκε ποτέ. Το καλοκαίρι του 1812 (στις αρχές της ηλικίας σαράντα του), ερωτεύθηκε τρελά με μια μυστηριώδη γυναίκα και έγραψε μερικές επιστολές στις οποίες την αποκάλουσε «Αθάνατη Αγαπημένη Μου». Αν και έχουν γίνει κάποιες υποθέσεις, η ταυτότητα αυτής της γυναίκας είναι ακόμα άγνωστη. Τα γράμματα βρέθηκαν ανάμεσα στα έγγραβα που άφησε ο Beethoven, υποδηλώνοντας ότι δεν είχαν σταλεί ποτέ.

Αυτό το παθιασμένο συναίσθημα και η ιστορία που το περιβάλλει είναι η έμπνευση για τη δημιουργία αυτής της κάρτας, δίνοντάς της την ευκαιρία να φτάσει τελικά σε προοριζόμενο παραλήπτη - το πρόσωπο που εσείς ονομάζετε 'Αθάνατο Αγαπημένο'. Στείλτε αυτήν την δήλωση αγάπης και εκφράστε τα συναισθήματά σας.ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ με άλλες κάρτες από την σειρά ΑΓΑΠΗ