ΟΔΗΓΟΣ STYLING

To μπλουζάκι η «Αυτοκράτειρα»


Το μπλουζάκι η «Αυτοκράτειρα» δημιουργήθηκε ειδικά για να πάρει θέση στη capsule* βιώσιμη ντουλάπα σας. Με το όμορφο, πρωτότυπο και υψηλής ποιότητας τυπωμένο σχέδιο, είναι μια διαχρονική κλασική αξία για την γκαρνταρόμπα σας, με αμέτρητες γοητευτικές δυνατότητες εμφανίσεων. Ανεξάρτητα από την περίσταση, casual or glamorous, είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και στυλ. Για τον εαυτό σας ή οποιαδήποτε γυναίκα ή κορίτσι θέλετε να το δώσετε ως δώρο.

*ντουλάπα κάψουλας (capsule wardrobe) είναι μια συλλογή από μερικά βασικά είδη ρούχων που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.


η 'ΜΗΤΕΡΑ και ΚΟΡΗ' εμφάνιση

« Ξεχωριστός δεσμός. Κοινό μας μυστικό. Πάντα και για πάντα.»


Η άνοδος στη μόδα της μπλούζας με τυπωμένα γραφικά σχέδια, οδήγησε να την ονομάσουν «το μέσον για μήνυματα», δηλώνοντας στον κόσμο ποιό είναι το άτομο που την φορά και τι του αρέσει. Η θηλυκή λουλουδάτη σχεδίαση της «Αυτοκράτειρας» ταιριάζει στις προτιμήσεις των διαφορετικών γενεών. Είναι η πιο ισχυρή πλατφόρμα για μητέρες και κόρες να εκφράσουν με τον πιο πολυτελή τρόπο τη σχέση και τη συναισθηματική τους σύνδεση.


η 'ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ' εμφάνιση

«Κομψή όπως η Audrey Hepburn»


Για μια πιο κομψή εμφάνιση, συνδυάστε την με κόκκινη φαρδιά αεράτη φούστα, μαύρη ζώνη και μικρή τσάντα, και η όμορφη σικ εμφάνισή σας σε ένα κοκτέιλ πάρτι, έκθεση τέχνης ή βραδινό δείπνο, θα εστιάσει όλη την προσοχή επάνω σας. Ένας τέτοιος συνδυασμός θα σας κάνει να φαίνεστε εξαιρετική σαν το διαχρονικό είδωλο μόδας Audrey Hepburn αλλά και ταυτόχρονα να αισθάνεστε αρκετά άνετα.


η 'ΑΝΕΜΕΛΗ και ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ' εμφάνιση

«Σαββατοκυριακάτικη άνεση στο σπίτι»


Για μια λιτή, πιο ανέμελη εμφάνιση, που να τονίζει την σιλουέτα σας τα χαλαρά Σαββατοκύριακα. Ένα εύκολο κομμάτι για να συνδυάσετε με το αγαπημένο σας παντελόνι/φούστα/σορτς ενώ απολαμβάνετε το πρωινό ποτό σας και την στιγμή της ηρεμίας γιατί να φαίνεστε καλά στο σπίτι σας κάνει χαρούμενη.

"Όλοι μπορούν να ντυθούν λαμπερά και εντυπωσιακά, αλλά ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι ντύνονται στις μέρες ελευτερό χρόνου τους είναι το πιο ενδιαφέρον"