Εκφράζουμε τα συναισθήματά σας

Οι κάρτες μας περικλείουν εν δυνάμει υποσχέσεις.

Εξαιρετικές και μοναδικές στον σχεδιασμό τους, δίνουν την δυνατότητα να κρατήσετε ανεξίτηλες τις αναμνήσεις από ιστορίες αγάπης, χαράς, φιλίας, γιορτής...

Η μεγάλη Αμερικανίδα ποιήτρια Maya Angelou περιέγραψε αυτή την αίσθηση τέλεια: «Οι άνθρωποι θα ξεχάσουν αυτά που είπες, θα ξεχάσουν τι έκανες, αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ πώς τους έκανες να αισθάνονται.»

Πότε δώσατε για τελευταία φορά μια κάρτα στους αγαπημένους σας χωρίς λόγο; Απλά για να τους δείξετε τι σημαίνουν για εσάς. Προσπαθήσατε να την τοποθετήσετε δίπλα στο φλιτζάνι του πρωινού καφέ, μέσα στην τσάντα τους, στο αυτοκίνητο ή ακόμα και ανάμεσα στις σελίδες ενός βιβλίου που διάβαζαν;

Μια τόσο απλή αλλά συγκινητική χειρονομία με μεγάλο αντίκτυπο!

Έχετε λάβει κάρτες στο ταχυδρομείο; Μια πραγματική χάρτινη κάρτα. Εάν ναι, ίσως την κρατάτε φυλαγμένη ακόμα σε κανένα κουτί κάπου στο σπίτι ή, αν σας άγγιξε βαθιά, κρέμεται σε κάποιον τοίχο και, κάθε φορά που την βλέπετε, σας θυμίζει εκείνη την ευτυχισμένη στιγμή όταν την κρατήσατε στα χέρια σας για πρώτη φορά.

Εγώ φυλάω μερικές σε ένα ξύλινο κιβώτιο ενώ άλλες δυο έχω σε κάδρο, και είμαι τόσο χαρούμενη που οι φίλες μου έκαναν κάτι παρόμοιο με τις δικές μας κάρτες. Μία από τις φίλες μου, που είναι ερωτευμένη, δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από την "You Are My Galaxy". Μία, που είχε γενέθλια, ήταν ενθουσιασμένη με την "Champagne Girl", ενώ μια άλλη χρησιμοποιεί την σειρά "Violet Label" για να γράφει τα καθημερινά της σημείωσεις έμπνευσης.


Εάν έχετε ποτέ χάσει χρόνο προσπαθώντας να βρείτε την κάρτα με το σωστό μήνυμα που να σας αντιπροσωπεύει πραγματικά, πιστεύουμε πως οι δικές μας μπορούν να το εκφράσουν χωρίς καν να χρειαστεί να γράψετε κάτι πάνω τους.

Επειδή, όπως είπαμε, οι κάρτες μας περικλείουν εν δυνάμει υποσχέσεις. Άπειρες δυνατότητες να εκφράσετε συναισθήματα και να δημιουργήσετε αναμνήσεις, οι οποίες να μείνουν αξέχαστες για πάντα στις καρδιές. Γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι το πως τους έχετε κάνει να αισθανθούν.