ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Στην προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας κάνουμε το καλύτερό ώστε όλα τα προϊόντα μας να έχουν την ίδια υψηλή ποιότητα και να εξασφαλίζουν την ασφαλή παράδοσή τους. Εξαιτίας της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών μερικές φορές ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με ορισμένα προϊόντα. Η εταιρεία μας, sevenblossoms.com, παρέχει την δυνατότητα επιστροφής για την πλήρη επιστροφή χρημάτων με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους παρακάτω περιπτώσεις και όρους.

Περιπτώσεις:

Α/.  αποστολής προϊόντος κακής ή ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του sevenblossoms.com

Β/.  πώλησης λανθασμένου προϊόντος από το sevenblossoms.com

Γ/.  άσκησης δικαιώματος υπαναχώρησης

Χρονός και Δικαιολογητικά

  • Ενημερώστε μας για την περίπτωσή σας στο sales@sevenblossoms.com σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής για να βρούμε την καλύτερη λύση.
  • Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με τα πρωτότυπα έγγραφα παραλαβής και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς.

Αλλαγές - στις περίπτωσεις Α/ και Β/ παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος με κάποιο άλλο μετά απο σύζητηση με τον πελάτη και την συναίνεσή του.

Κατάσταση - στις περίπτωσεις Β/ και Γ/ όλες οι επιστροφές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη: καινούργια, πλήρη, χωρίς φθορές, στη συσκευασία τους και είναι κατάλληλα προς πώληση.

Εξοδα επιστροφής


  • Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας - η εταιρεία μας αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής στις περίπτωσεις Α/ και Β/. Τα έξοδα επιστροφής σε περίπτωση Γ/ επιβαρύνουν τον πελάτη. 
  • Για όλες τις άλλες διεθνείς παραγγελίες - τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής (σε περίπτωση αλλαγής) επιβαρύνουν τον πελάτη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@sevenblossoms.com για να βρούμε την καλύτερη λύση.

Διαδικασία και Πληρωμή

  • Γίνεται έλεγχος από μας για την κατάσταση του προϊόντος που επιστράφηκε ανάλογα με την περίπτωση επιστροφής και εφόσον γίνεται δεκτή η επιστροφή, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς.
  • Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε την αίτισή σας για επιστροφή χρημάτων εάν τα προϊόντα δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται πιο πάνω.

Μπορούμε να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων, αν τα επιστρεφόμενα προϊόντα πληρούν όλους τους παραπάνω όρους.

Η εταιρεία μας 'sevenblossoms.com' διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστοχώρο μας.


Αν χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε ερωτήσεις, είμαστε στην διαθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στο sales@sevenblossoms.com.