Το μπλουζάκι η «Αυτοκράτειρα» δημιουργήθηκε ειδικά για να πάρει θέση στη capsule* βιώσιμη ντουλάπα σας. Με το όμορφο, πρωτότυπο και υψηλής ποιότητας τυπωμένο σχέδιο, είναι μια διαχρονική κλασική αξία για την γκαρνταρόμπα σας, με αμέτρητες γοητευτικές δυνατότητες εμφανίσεων. Ανεξάρτητα από την περίσταση, casual or glamorous, είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και στυλ. Για τον εαυτό σας ή οποιαδήποτε γυναίκα ή κορίτσι θέλετε να το δώσετε ως δώρο.

Δείτε τις προτάσεις μας.7 Λόγοι για να φοράτε μακρυμάνικα το καλοκαίρι

Πολυχρηστικότητα και Πλεονεκτήματα


Όπου κι αν σκοπεύετε να περάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, τουλάχιστον ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι είναι από τα απαραίτητα ρούχα που πρέπει να πάρετε μαζί σας. Σε ένα νησί, στο βουνό, στα δάση, μην ξεχάσετε να το συμπεριλάβετε στις αποσκευές σας.

Μάθετε περισσότερα ΓΙΑΤΙ!«Ανυπομονώ να σε φιλήσω»

η έμπευση πίσω από το σχέδιο


Το σχέδιο «Ανυπομονώ να σε φιλήσω» είναι εμπνευσμένο από την μοναδική τοιχογραφία «Η Άνοιξη*» (γνωστή και ως «Άνοιξιάτικα Λουλούδια και Χελιδόνια»), ένα πραγματικό αριστούργημα τέχνης, που βρέθηκε στο διάσημο ελληνικό νησί της Σαντορίνης.

Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε για τις τοιχογραφίες και την ιστορία της Σαντορίνης.Posters are a great way to express yourself through art and design. Whether you want to hang a single poster to display or arrange a few in groups, they will spice up your interior design and liven up your space.

Δείτε τις προτάσεις μας.