ΑΠΟΣΤΟΛΗ


Είμαστε ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας και θα είναι μεγάλη μας τιμή και ευχαρίστηση εάν τα προϊόντα μας φτάσουν σε περισσότερους φίλους σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Προς το παρόν στέλνουμε αποστολές στην ΕΛΛΑΔΑ και στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Για παράδοση εντός Ελλάδας χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της ΕΛΤΑ Courier και της ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Για διεθνείς μεταφορές χρησιμοποιούμε τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) International Registered Mail (Ευρώπη) και τις υπηρεσίες της ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (Βουλγαρία).

Για οποιονδήποτε άλλο προορισμό παγκοσμίως, επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@sevenblossoms.com ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας, για να συζητήσουμε τις επιλογές αποστολής και τα έξοδά τους.

1. Aποστολές στην ΕΛΛΑΔΑ

· ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η χρέωση για παραγγελίες έως 2kg προς Αθήνα, χερσαία Ελλάδα και τα νησιά είναι:

    • Για αποστολές με τα ΕΛΤΑ Courier - 3.00€
    • Για αποστολές με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ - 3.50€

Για αποστολές προς δυσπρόσιτες περιοχές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@sevenblossoms.com ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας . Το κόστος αποστολής προϊόντων σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες υπολογίζεται βάσει του τιμοκαταλόγου της μεταφορικής εταιρείας και προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη.

· ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Η υπηρεσία αντικαταβολής δε σχετίζεται με τα μεταφορικά και χρεώνεται επιπλέον 3,00€ ευρώ (τρία ευρώ) σε όλες τις αποστολές.

· ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες** από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την EΛΤΑ Courier και την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

Με τον αριθμό αποστολής είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα εντοπισμού της ΕΛΤΑ Courier ή την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ


2. Aποστολές στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΖΩΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ - Αυστρία, Βέλγιο, Bouλγapία, Γαλλία, Γερμανία, ∆ανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Kύπροs, Λετονία, Λιθουανία,Μάλ-τα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία, καθώς και Λουξεμβούργο, Ελβετία, Ισλανδία, Νορβηγία.


· ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η χρέωση για αποστολές με βάρος έως 2kg στην Ευρωπαϊκή Ένωση το κόστος είναι

    • Προς την Βουλγαρία - 7€ - (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ)
    • Για όλες τις χώρες της ΕΕ - 16€ - (ΕΛΤΑ Hellenic Post, International Registered Mail)

· ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας είναι από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες** από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Οι διεθνείς παραγγελίες αποστέλλονται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) International Registered Mail και την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.


Με τον αριθμό αποστολής είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα εντοπισμού -  ΕΛΤΑ  ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και αφορούν αποστολές με βάρος έως 2kg.

Οι παραγγελίες ενδέχεται να χρειαστούν 1-3 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθούν.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη αποκλειστικά του αγοραστή.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών όπως τα ΕΛΤΑ Courier, τα ΕΛΤΑ Hellenic Post, International Registered Mail, Γενική Ταχυδρομική ή εταιρείες συνεργαζόμενες με τις ανωτέρω εταιρείες, στις οποίες η sevenblossoms.com προωθεί τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών.

Παρακαλούμε όπως σημειώσετε ότι για να στείλουμε το αγορασμένο προϊόν, χρειαζόμαστε την σωστή και ακριβή συμπλήρωση των στοιχείων του πελάτη. Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για αυτό. Σε περίπτωση επιστροφής αποστολών λόγω εσφαλμένης ή ανακριβούς συμπλήρωσης των απαιτούμενων δεδομένων, θα επικοινωνήσουμε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον πελάτη για να συζητήσουμε ποια από τις παρακάτω επιλογές προτιμά:

  • Η παραγγελία να αποσταλεί εκ νέου με τα διορθωμένα δεδομένα αφού καλυφθει το νέο κόστος
  • Τα χρήματα της αγοράς να επιστραφούν αφού αφαιρεθούντα τυχόν πρόσθετα έξοδα αποστολής της επιστροφής

** Ως εργάσιμες ημέρες νοούνται οι ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή, εκτός από τις εθνικές και τοπικές αργίες/εορτές. Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών, ακραίων καιρικών φαινομένων ή ανωτέρας βίας, κ.τ.λ. για τις οποιες η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη.