Αποστολή Κάρτας


Σαντορίνη

Σας λείπουν τα ελληνικά νησιά; Ειδικά η αινιγματική Σαντορίνη; Εάν την έχετε επισκεφθεί ή σκοπεύατε να το κάνετε, και στις δυο περιπτώσεις σίγουρα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά, τις αναμνήσεις ή τα όνειρά σας. Λοιπόν, τι θα λέγατε εάν μπορούσατε να συνεχίσετε να αισθάνεστε συνδεδεμένοι με αυτό το μαγικό μέρος ακόμη και από απόσταση; Η κάρτα μας «Σαντορίνη» δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Και με τη νέα δωρεάν υπηρεσία «Σας φέρνουμε κοντά», φθάνει απευθείας στο άτομο, για το οποίο προορίζεται. Επιλέξτε την κάρτα, πείτε μας τι να γράψουμε σε αυτήν και θα την στείλουμε στον παραλήπτη αντί για εσάς. Μέσω του ελληνικού ταχυδρομείου, με Ελληνικά γραμματόσημα! Μεγέθους 13x13 εκ., τυπωμένη σε λευκό χαρτί 300 gsm με λεπτή ανάγλυφη υφή.

3,70 €

  Η κάρτα μας «Σαντορίνη» δημιουργήθηκε ειδικά για την υπηρεσία «Σας φέρνουμε μαζί» για να συνεχίσετε να αισθάνεστε συνδεδεμένοι με αυτό το μαγικό μέρος ακόμη και από απόσταση.
  ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ - δωρεάν υπηρεσία

  1). ΕΠΙΛΕΞΤΕ την κάρτα

  2). ΠΕΙΤΕ μας τι να γράψουμε

  3). ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ στον παραλήπτη αντί για εσάς

  Αγόραστε την από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και θα ταχυδρομηθεί κατευθείαν στο άτομο για το οποίο προορίζεται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Μέσω του ελληνικού ταχυδρομείου, με Ελληνικά γραμματόσημα.

  3,70 € (η κάρτα) + 2,00 € (τα γραμματόσημα) + 0,00 € (υπηρεσία) = 5,70 € (σύνολο)